Välkommen till vår blogg!

Här kommer vi att skriva om vad som händer och kommande uppdateringar. Vi kommer även att ställa frågor till er, våra användare, vilka funktioner ni saknar och som ni vill att vi utvecklare.

Steg för steg guider

Det är inte helt enkelt att ha koll på allt som ska göras. Våra guider hjälper dig steg-för-steg och dokumenterar samtidigt all information på ett strukturerat sätt när det är dags att flytta eller renovera.

read more

Föreningar

Vi håller på och utvecklar en funktion för föreningar. Det kan vara din bostadsrättsförening, samfällighetsförening eller helt enkelt grannsamverkan. Tanken är att göra det enkelt att spara dokument på ett centralt ställe som alla har tillgång till genom sitt konto på...

read more

Sänk din elkostnad

Vi kommer snart att införa en funktion som hjälper dig att sänka din elkostnad. Du behöver bara ge oss tillåtelse att kolla upp vad du betalar idag så tar vi fram ett bättre pris med hjälp av vår samarbetspartner.

read more

Vi lanserar snart!

Vi håller på med de sista förberedelserna och vi siktar på att lansera nästa vecka. Följ oss här för mer information framöver.

read more